quarta-feira, 11 de novembro de 2009

Ihminen myrkyttää ravintonsa ja samalla elämän maapallolla

Ranskalainen tutkija, Robert Belle, joka työskentelee Tieteellisen tutkimuksen kansallisessa keskuksessa (CNRS, Centre National de la Recherche Scientifique) osoittaa Ranskassa tekemissään tutkimuksissa, että yleisimmin maailmassa käytetty kasvismyrkky, glyfosaatti,tuotenimeltään Roundup, aiheuttaa solujen jakaantumisen häiriintymisen (tutkimukset on tehty valtameren tutkimuslaitoksessa Roscoffissa, Ranskassa). Mitä se merkitsee? Se merkitsee, että myrkyn läsnäolo aikaansaa epämuodostumista elimistöön - sitä voidaan käytännössä kutsua syöväksi. Glysofaatti tappaa kaikki kasvit, lukuunottamatta niitä, jotka on geneettisesti muutettu sietämään tuota myrkkyä. Kasveihin istutetaan geeni, joka tekee niistä myrkylle sietokykyisempiä.

Kasvit,joita näin muunnellaan, kuten soija, tomaatti, maissi, vehnä, on manipuloitu kestämään glysofaattia, niin että muut kasvit kuolevat ja ne jäävät jäljelle. Tämä myrkky kulkeutuu luonnollisesti myös ihmisen elimistöön. Jos se aiheuttaa solujen jakaantumisen häiriintymistä muilla eliölajeilla, miksei se aiheuttaisi sitä samaa ihmiselle.

Nämä geneettisesti manipuloidut kasvit ovat hybridejä eli ne tuottavat vain yhden sadon. Maanviljelijöiden on siis ostettava jokaista uutta satoa varten uudet siemenet, niin että viljelijät ovat käytännössä geenimanipulaatiota toteuttavien jättiläisfirmojen täydellisessä omistuksessa, orjuudessa.

Onko ihminen sairastunut niin syvästi, ettei hän enää todellakaan tiedä, mitä tekee? Ihmisen teomania, halu olla Jumalaakin suurempi, on johtanut hänet muuttamaan alkuperäistä geneettistä perimää. Ihminen haluaa luoda jotain suurempaa kuin alkuperäinen luonto, uljaan uuden maailman, jossa hän itse on jumala. Hän ei enää tarvitse Jumalaa - mutta häneltä jää huomaamatta, että Luoja pitää yllä kaikkea, alati - myös niitä ihmisiä, jotka eivät tunne tarvitsevansa Häntä. Kaikki pysyy yllä Hänestä virtaavan energian voimasta; tähdet pysyvät kiertoradoillaan, kasvit ja eläimet syntyvät, ihminen elää ja tuntee, ajattelee ja toimii tämän energian avulla.

Geenimanipulaation mukana ihminen lähti täydellisen suuruudenhulluuden tielle. Uhkana on elämän geneettisen koodiston romahtaminen maapallolla, niin ettei mikään laji ole enää alkuperäisen kaltainen eikä elämä ekologisena kokonaisuutena enää toimi. Elämä vääristyy ja kuihtuu pois.

Tätä halua olla Luojaa suurempi Norberto Keppe kutsuu nimellä teomania. Teo tulee sanasta Theo = jumala, ja mania kuvaa asennetta. Kysymys on siis siitä, että ihminen on ottanut itselleen Jumalan, elämän luojan aseman. Tästä suurenmoisesta asemastaan hän sitten alkaa luoda kasveja ja eläimiä, jotka toimivat hänen omien toiveittensa (rahanhimon) toteuttajina.

Elämän moninaisuudelle, biodiversiteetille aikaansaatu uhka on suunnaton. Myrkkyjen sallitut jäämät on nostettu uudessa ravintokoodissa huimasti ylöspäin. Maanviljelijät on pantu ahtaalle kilpailuttamalla heitä,ja monet sairastuvat työssään altistuessaan levittämälleen myrkylle. Tavallinen ruoan kuluttaja ei tiedä syövänsä geneettisesti manipuloitua ruokaa. Ihmisen terveys tai elämä eivät ole tässä pelissä arvoja - vain raha on arvo.

Onko meillä vielä aikaa korjata tilanne?

Ystävällisin terveisin Markku Lyyra
São Paulo

Nenhum comentário: