terça-feira, 18 de agosto de 2009

Vietämme oikean lääketieteen alkamisen aattoa

Sairaudet ja sairastaminen on tähän saakka ollut suuri mysteeri, jota lääketiede on pyrkinyt selvittämään, kuitenkaan onnistumatta siinä. Samanaikaisesti on luotu kaikkialla maailmassa jättiläismäinen sairaala- ja lääketeollisuus, joka tuottaa samalla jättiläismäisiä voittoja yksityisille lääkeyrityksille. Kaikki sairaan ihmisen kustannuksella. Keppe haluaa osoittaa, että TERVEYS on mahdollista ja että me voimme elää hyvää, tervettä elämää kärsimättä sairauksista. Että meidän tulee hoitaa ennen kaikkea psyykkistä terveyttämme, joka on perusta myös fyysiselle terveydelle. Kuulostaa rohkealta väitteeltä - lukekaa:

(Ote Norberto Keppen vielä julkaisemattomasta kirjasta, jossa hän tutkii sairastumisen perimmäistä syytä)

Norberto Keppe:

Asiakas: Ranskalainen tiedemies löysi verestä kolmannen elementin, jonka nimesi mikrotsyymiksi. Hänen löytönsä on samansuuntainen Teidän työnne kanssa.
Tri Keppe: Mitä hän sanoi?
Asiakas: Hänen mukaansa se on välittävä elementti, joka tulee ihmisen sisältä.

Bechampin idea oli Pasteurille vastakkainen. Pasteurin mukaan sairaudet tulevat siitä, mitä henkilö syö, juo, hengittää tai missä kylpee (Christopher Barr, 1, Health Truth Revealed). Bechamp todisti mikroskoopilla uuden elementin olemassaolon veressä. Trilogisessa työssäni osoitan, että lääketieteen on palattava sen todelliseen tehtävään, mikä tarkoittaa, että on otettava huomioon persoonallisuuden sisäiset tekijät: emootiot ja ajatukset.

Asiakas: Tohtori Keppe, Bechamp löysi tämän kolmannen elementin veressä, mutta ei sen oikeata alkuperää.
Tri Keppe: Mitä ajattelet tapahtuneen?
Asiakas: Bechamp otti huomioon sisäisen fyysisen maailman, kuten ruokavalion ja stressin, mutta vain te olette huomioinut psykologisen sisimmän, johon emootiot ja ajatukset kuuluvat.

Tärkein tekijä on täysin unohdettu. Kysymys on energeettisestä elementistä, joka toimii verisuonien sisällä korjaten soluja – ja tässä on kysysmys fysiikasta, joka on skalaarienergiaa (kuten Nikola Tesla sitä kutsui), josta saavat alkunsa partikkelit ja mikrotsyymit, jotka ovat osa biologiaa.


Asiakas: Olen tutkinut Bechampin ja Enderleinin mikrotsyymien ja endobionttien vaikutusta soluissa ja pidän niiden jatkuvaa tuotantoa varsinaisena ihmeenä.
Tri Keppe: Onko kyseessä niiden tuotanto vai Luojan suora luomistyö veriprosessissa?

Tämän ensimmäisen tekijän luominen on jatkuvaa ja sen tehtävänä on korjata soluja ja pelastaa ne tuholta.

Asiakas: Tri Keppe, jos Luojaa ei oteta huomioon veren biologisen prosessin tutkimuksessa, meillä ei ole tieteellistä selitystä niiden toiminnalle elimistössä.
Tri Keppe: Mitä tällä tarkoitat?
Asiakas: Silloin meidän pitäisi hyväksyä Lavoiserin väärä ajatus siitä, että luonnossa mikään ei häviä eikä luoda mitään, vaan että kaikki muuttuu.

Mikrotsyymit (endobiontit) ovat ruumiista riippumaton prosessi, koska ne eivät kuole ruumiin myötä, vaan päinvastoin säilyvät ruumiin tuhoutumisen jälkeenkin.

Hypoteesini on, että ne ovat ilmausta perimmäisestä, essentiaalisesta energiasta, joka ruokkii soluja.

Asiakas: Tri Keppe, näkemyksenne verestä biologian osana korostaa teologian merkitystä.
Tri Keppe: Korostaako se teologian merkitystä vai osoittaako se koko elämän prosessin keskuksen.

Fysiologian ja teologian välillä on välitön suhde, jota tutkittiin 1900-luvun vaihteessa erityisesti Antoine Bechampin (1816-1908), Günther Enderleinin (1872-1968) ja Claude Bernardin (1813-1878) toimesta. Bechamp havaitsi mikrotsyymit ja Enderlein endobiontit, joita tämä piti elämän prosessin perimmäisinä tekijöinä ja osoitti, että fysiologinen sisin on merkittävin tekijä.

Asiakas: Vaikuttaa siltä, että nykyisen psykoterapian tehtävänä on vahvistaa Egoa, jotta se olisi immuuni väärille emootioille ja ajatuksille.

Tri Keppe: Biologian alalla on aivan samoin, sillä verisolujen normalisoituessa olemme immuuneja mille tahansa ulkopuolelta tulevalle vaaralle. On äärimmäisen tärkeätä palata näihin löytöihin, jotka yhteiskunnallis-taloudellinen valta on kätkenyt havitellessaan valtavia voittoja lääketeollisuudessa.

Ystävällisin elokuun terveisin Markku Lyyra
markku@stop.org.br

Nenhum comentário: